Despre noi

Infowatt SRL este o societate cu capital în întregime privat -autohton, înființată de un grup de specialiști, dinamici și optimiști, cu experiență națională și internațională, care speră într-un viitor mai bun și accesibil.

Dacă vrei să ne cunoști și să afle cât mai multe despre noi trebuie să citești ce urmează.

Fiecare din noi a lucrat pe cont propriu sau în cadrul altor firme, în domenii precum:
Proiectarea instalațiilor electrice
Eficiență energetică
• Constructie montaj instalatii electrice
Management de proiecte
• Finantare si accesari de fonduri europene
• Activități de Import-Export
• Relații Comerciale Internaționale


Avand experiența necesara înființării unei firme de proiectare, construcție și montaj și consultanță S.C. INFOWATT S.R.L., ce activează în domeniul energiei electrice clasice, cât și în domeniul energiei regenerabile, în special domeniul fotovoltaic.

Punctele forte sunt experiența în servicii de proiectare în domeniul energiei electrice clasice, energie electrică fotovoltaică, micro eoliană, energie solar-termică, consultanță în vederea accesării fondurilor europene sau fondurilor de minimis, atât pentru persoane fizice, IMM-uri, cât și pentru administrațiile publice locale.

O importanță deosebită pentru noi este relația cu clienții noștri.

Clienții, sunt partenerii nostrii de afaceri, de ei depinde ca noi sa ne dezvoltăm și de noi depinde ca ei să își atingă țelul propus. PARTENERIATUL dintre client și firma noastră există atât în timpul desfășurării proiectului, cât și după terminarea acestuia.
În acest fel firma noastră clădește un mediu de afaceri stabil și durabil, bazat pe un serviciu de bună calitate, respect și încredere reciprocă.
Serviciile noastre de consultanță doresc să contribuie astfel, în mod direct la integrarea Europeană din punct de vedere energetic și prin accesarea Fondurilor Europene Nerambursabile sau a Subvențiilor oferite de către Ministerul Mediului din România, în vederea unei dezvoltări durabile, atât pe plan local, cât și pe plan național.
Experiența, profesionalismul, seriozitatea, calitatea sunt principalele, dar nu singurele atuuri de care veți beneficia ca și client alături de INFOWATT SRL.